Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 8104

Novi ili pak stari direktori u Zavodu za planiranje, Upravni odbor danas odlučuje... Istaknuto

- Javni konkurs za izbor direktora i dva zamjenika direktora Zavoda za planiranje,projektovanje i razvoj Brčko distrikta (Zavod) otvoren je 23.aprila2024. godine. Upravni odbor bi danas trebao da izabere novo rukovodstvo na novi četverogodišnji mandat.

Upravni odbor Zavoda je razmotrio sve prijave i sastavio listu kandidata koji su ispunili sve uvjete za ovu poziciju. Lista kandidata je dostupna na web stranici Zavoda: https://www.zavod.ba/

Kako saznajemo, neki od članova UO će se izuzeti iz samog procesa odlučivanja. 

Prvi direktor Zavoda je Ismet Dedeić.

Ovaj konkurs je izazvao veliko interesovanje javnosti, a broj prijavljenih kandidata je  značajan. To je pokazatelj interesa za rad u Zavodu i doprinosa razvoju Brčko distrikta.

Vjerujemo da će Upravni odbor Zavoda izabrati kompetentne i iskusne ljude koji će uspješno voditi Zavod u narednom periodu.

U javnosti se uveliko spekuliše o novim ili pak starim imenima. Za ovaj konkrus zainteresovan je veliki broj zaposlenika Zavoda ali i političkih subjekata.

IMG 6255IMG 6256IMG 6257

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com