Menu

Princ iz Eleja 550x50

A+ A A-

Sadržaj

InfoBrcko.com uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informisati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde. Portal svojim tekstovima ukazuje na aktuelne probleme u različitim oblastima, s ciljem pozitivnih društvenih promjena, ali prije svega afirmiše pozitivne vrijednosti, ljude i događaje koji doprinose stvaranju zdrave i pozitivne atmosfere u društvu. Sadržaj portala se od nastanka do danas konstantno povećavao i napredovao. InfoBrcko.com je jedan od malobrojnih portala u Bosni i Hercegovini koji ima profesionalnu redakciju po uzoru na tradicionalne medije, proizvodi vlastiti sadržaj ili ga legalno kupuje od novinskih i fotoagencija. Danas se na InfoBrcko.com objavi oko 30 vijesti dnevno. InfoBrcko.com je vjerovatno jedini nezavisni internet medij u Bosni i Hercegovini iza kojeg ne stoji nijedna politička opcija, nevladina organizacija ili marketinška agencija, pa je sadržaj našeg portala i zbog toga najprivlačniji našim čitateljima.

info-linijab


Oglašavanje

InfoBrcko.com, osim što je najposjećeniji internet medij u Brčko distriktu BiH, zasigurno je i najuspješniji kada je u pitanju internet oglašavanje. Dugogodišnjim ulaganjem u razvoj internet oglašavanja u BiH i konstantnom inovativnošću, veliki broj domaćih i globalnih klijenata je uvidio prednosti interneta kao novog i vjerovatno najefikasnijeg kanala za slanje poruka do svojih ciljnih skupina i izabrao upravo naš portal kao strateškog partnera u online marketingu. InfoBrcko.com je prvi portal u Bosni i Hercegovini na kojem su se oglašavale velike svjetske i domaće kompanije i brendovi.

 

InfoBrcko.com na društvenim mrežama

Sa preko 20.000 lojalnih fanova koji su velikom većinom samoincijativno "lajkali" naš page, facebook.com/infobrcko je jedna od najpopularnijih Bh. stranica na Facebooku i omiljeno online svratište za veliki broj Facebook korisnika koji žele pratiti informacije iz BiH i svijeta.

 

 10godina-infobrcko

 

 info-brcko-lokal

Izdavač
S.E.M.C. doo Brčko distrikt BiH

Poslovni centar Teodora
Bulevar mira 16, 
76120 Brčko distrikt BiH


Portal www.infobrcko.com


 

e-mail:

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Kontakt:

+ 387 62 600 400 urednik
 +387 61 049 222 marketing

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com